1-2 dages levering | Gratis fragt over 399,- | 101 dages returret

Vores

Handelsbetingelser

Holm & Co
Torvegade 21
8900 Randers C 

Telefon: 29 85 19 79
E-mail: hello@holm-co.dk 

CVR nr. 3506 6608

Bestilling hos Holm & Co

Hos Holm & Co modtager du en autogenereret E-mail når købet er bekræftet (tjek evt. dit spamfilter/reklamepost hvis du ikke mener du har modtaget mailen). Denne e-mail er også gældende som kvittering - dog forbeholder Holm & Coe sig fortsat retten til at annullere din ordre, såfremt der er fejl i prisen eller hvis varen er udsolgt. Skulle dette ske, vil du blive kontaktet over E-mail eller telefon med det samme. Når du modtager din ordre, vil du også finde en faktura vedlagt. Ved spørgsmål vedrørende bestilling, er du velkommen til at kontakte os på mail: hello@holm-co.dk.

Læs vores privatlivspolitik - Klik her

Priser og betaling

Holm & Co accepterer følgende kreditkort: VISA,VISA/Electron, Mastercard Debit, Euro/Mastercard, American Express. Beløbet vil blive hævet fra din konto, så snart varen er afsendt. Holm & Co benytter stripe betalingssystem og kan derfor ikke se nogle af dine kontooplysninger.

På Holm & Co kan du finde priser i danske kroner (DKK). Alle priser du ser på holm-co.dk er inklusiv moms og indeholder ikke fragtpriser.

Forsendelse

Hos Holm & Co benytter vi GLS. Leveringstiden er mellem 1-2 (hver)dage.

Hos Holm & Co har vi altid gratis fragt til pakkeshop ved køb over 399 kr. Ved køb under 399 kr. til pakkeshop, vil der blive pålagt et fragtgebyr på 30 kr. Ved levering hjem til din adresse, vil der være et fragtgebyr på 50 kr. Alle varer sendes som Pakkepost med GLS, hvor pakken bliver sendt med et Track & Trace-nummer og forsendelsen bliver forsikret.

Reklamationer

Alle varer der er købt hos Holm & Co er omfattede af den danske købelov, der giver 2 års reklamationsret. Vær dog opmærksom på, at reklamationsret ikke dækker slitage eller forkert brug. Ved reklamation eller mangler, kontakt os hurtigst muligt på mail: hello@holm-co.dk

Holm & Co yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Fremgangsmåde:
- Beskriv fejlen
- Vedlæg et billede af fejlen
- Vedlæg ordre eller ordrenummer
Fragt dækkes ved godkendt reklamation (godkendelse kan opnåes ved at kontakte Holm & Co på mail eller telefon).

Udsolgte varer

Holm & Co tager forbehold for udsolgte varer. Ved eventuelle problemer, kontakter vi dig pr. mail eller via telefon.

Udsalgsperioder

Der tages forbehold for, at der i udsalgsperioder kan forekomme en længere leveringstid - du vil blive informeret, hvis dette er tilfældet. Vi bestræber os dog selvfølgelig på at få sendt din ordre afsted så hurtigt som muligt.

Luk

Få 10% på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på første ordre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Lad os hjælpe med at finde!

Main menu

Kurv

Din indkøbskurv er tom!
Shop nu